Oina a reinviat la Cluj

O echipa de tineri sportivi ai Clujului face furori in mediul virtual si se situeaza pe primele locuri in tara, desi a fost infiintata de mai putin de un an. Clubul Sportiv (CS) Politehnica este primul din Romania care a adus oina in mediul universitar si face eforturi pentru a crea o emulatie in oras. Tinerii sportivi fac voluntariat, se antreneaza din greu si viseaza sa duca oina si pe Cluj Arena, desi nu prea se intrevad bani pentru asta.

Echipa de oina a Clujului are o medie de varsta foarte scazuta, marea majoritate a membrilor echipei sunt elevi sau studenti. Pagina de Facebook CS Politehnica Cluj – Oina are peste 500 de like-uri, postari savuroase si fotografii spectaculoase de la meciuri, desfasurate prin toate colturile tarii.

“E ceva foarte frumos, mai ales ca toata lumea joaca doar din placere. Nu e ca la fotbal sau ca la baschet, unde daca nu dai un salariu, jucatorul poate sa iti plece”, a precizat din capul locului Radu Adrian Muntean, conferentiar doctor inginer la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN) si presedinte al Consiliului de Administratie al Clubului Sportiv “Politehnica”.

sursa: Ziar de Cluj